SEGRE

SUCCESSOS ARAGÓ

Tres morts, dos dels quals guàrdies civils, en un tiroteig a Terol

L’agressor seria exmilitar d’Europa oriental

Guàrdies civils armats, ahir a la nit, al dispositiu de recerca del presumpte agressor.

Guàrdies civils armats, ahir a la nit, al dispositiu de recerca del presumpte agressor.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els guàrdies civils Víctor Romero i Víctor Jesús Caballero, i José Iranzo, nét del cantant de jotes El Pastor de Andorra, van morir ahir després d’un tiroteig que va tenir lloc en una casa de camp situada a El Ventorrillo, paratge ubicat entre els municipis d’Albalate del Arzobispo y Andorra, a Terol.

Els fets van tenir lloc entre les 19.00 i les 20.00 d’ahir, mentre el civil i els dos agents buscaven un suposat exmilitar d’Europa de l’Est que hauria protagonitzat un altre tiroteig que es va saldar amb dos ferits per arma de foc el 5 de desembre, i que també podria estar relacionat amb una onada de robatoris i violacions de domicilis en masies de la zona. Durant el tiroteig del dia 5 van quedar ferits un home d’uns 70 anys i un altre d’uns 40, manyà de professió, que havia estat requerit pel primer per obrir el pany d’una masia. Quan van aconseguir accedir a l’immoble, van ser rebuts amb trets. Pels seus propis mitjans, van poder arribar fins a Albalate i donar l’avís a la Guàrdia Civil, que immediatament va engegar un dispositiu de recerca amb l’objectiu de localitzar el presumpte autor dels fets, que seria la mateixa persona que va protagonitzar ahir la topada mortal.

L’autor del tiroteig va fugir en una camioneta després de robar les armes dels agents morts

El delegat del Govern d’Aragó, Gustavo Alcalde, es va desplaçar fins al lloc dels fets per conèixer l’operatiu de la Guàrdia Civil, en el qual, al tancament d’aquesta edició, participaven totes les patrulles de la zona. Els agents van trobar pels voltants del lloc una arma llarga i van confirmar que el sospitós va robar les armes dels agents morts abans de fugir.

A última hora de la nit, es va demanar als veïns de la localitat d’Andorra de Terol que no sortissin de casa seua i es van reforçar els controls al límit provincial amb Castelló.

tracking