SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Decreten l'ingrés a la presó d'Igor el ruspel triple assassinat de Terol

Agents de la Guàrdia Civil van traslladar ahir Norbert Feher.

Agents de la Guàrdia Civil van traslladar ahir Norbert Feher.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular del jutjat número 3 d’Alcanyís va decretar ahir l’ingrés a la presó del serbi Norbert Feher, acusat de l’assassinat de dos guàrdies civils i d’un ramader a Terol, i el qual també busca la Interpol per assassinat i robatori a Itàlia.

El presumpte responsable de les morts dijous passat a Andorra (Terol), conegut com a Igor Valclavic o Igor el Rus, també va prestar declaració per videoconferència davant de la magistrada de l’Audiència Nacional Carmen Lamela.

El serbi va acceptar ser entregat a Itàlia, encara que aquesta extradició no s’executarà fins que compleixi amb les seues responsabilitats penals a Espanya. En qualsevol cas, el país transalpí podria sol·licitar una entrega temporal per ser jutjat per robatori i assassinat. L’acusat va assenyalar que estava a Espanya des del setembre i que no tenia feina.

El detingut va disparar contra els guàrdies civils i el ramader, que ajudava els agents pel seu coneixement de la zona, que el buscaven per ferir de bala els veïns d’Albalate. Un dels agents no podia obrir la porta de la masia i va anar a cridar un manyà, quan per fi van poder obrir-la algú els va disparar des de l’interior de l’habitatge. Mentrestant, ahir es va fer el funeral d’un dels agents a Cadis, d’on era originari.

tracking