SEGRE

El procés sobiranista i els temes socials centren el debat de Lleida

Es podrà veure a partir de les 21.00 hores a Lleida TV i en ‘streaming’ al web i a les xarxes socials de SEGRE

Debat organitzat pel Grup SEGRE que, com és tradicional, tanca les campanyes electorals, en aquesta ocasió les autonòmiques, en el qual participen els candidats lleidatans dels set partits amb representació parlamentària durant la legislatura anterior.

Debat electoral a Lleida TVLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida Televisió emetrà a les 21.00 hores el debat electoral que tanca aquesta campanya del 21D. Els set candidats de les llistes de Lleida més votades han participat aquest matí en l’enregistrament del programa especial explicant les seves apostes més rellevants per a la propera legislatura i defensant els seus discursos. Hi han estat presents tots els caps de llista de les candidatures sobiranistes a excepció de Meritxell Serret, que es troba a Brussel·les.

Els set candidats s’han mostrat optimistes pel que fa als resultats que poden obtenir el pròxim dijous. Els temes socials i la discussió pel procés sobiranista han centrat bona part dels arguments dels candidats al debat.

Bernat Solé (ERC) ha substituït Serret amb un discurs triomfador. Està convençut que Esquerra és l'únic partit capaç de fer consens per lluitar pel benefici del poble català. Mireia Boya (CUP) també espera aconseguir molt bons resultats i continuar així amb el projecte de república. Josep Maria Forné (JuntsxCat), per la seva banda, valora positivament la campanya del seu partit i creu que han de vèncer per tornar a traslladar la sobirania al poble català.

El bloc unionista, per la seva part, també ha qualificat de positiva la campanya, però creuen necessari treballar pensant en el conjunt d'Espanya. Marisa Xandri (PP) demana deixar les banderes de costat i posar en comú el que uneixi tots els partits pel bé de Catalunya. Des del PSC, Òscar Ordeig assegura que són la via més segura per reconstruir el catalanisme i cosir les ferides dels darrers mesos. Jorge Soler (Ciutadans) també es considera el vot més segur per fer front al separatisme, mentre que Sara Vilà (Catalunya en Comú Podem) estan confiats en aconseguir més representació al Parlament per lluitar per uns serveis públics de qualitat.

A banda de Lleida TV, SEGRE també retransmetrà el debat electoral en ‘streaming’ a través del seu web i les xarxes socials.

tracking