SEGRE

ELECCIONES

Arrimadas: “La victòria mostra que la majoria social està a favor de la unió”

Rivera assegura que el triomf “no és de Ciutadans, és de Catalunya i d’una Espanya unida”

Arrimadas: “La victòria mostra que la majoria social està a favor de la unió”

Arrimadas: “La victòria mostra que la majoria social està a favor de la unió”EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, va afirmar ahir a la nit que els catalans han votat en les eleccions catalanes per la “unió”, la “convivència” i la “solidaritat”, si bé les tres candidatures independentistes han revalidat la majoria absoluta. Al costat del president del partit, Albert Rivera, i acompanyada per centenars de militants i simpatitzants a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, on la formació taronja va celebrar la victòria a les catalanes, Arrimadas va ressaltar que ahir “ha quedat més clar que la majoria social dels catalans està a favor de la unió”, per la qual cosa els independentistes “mai més podran parlar en nom de Catalunya”.Va afegir que “ja se sabia que el procés no tenia futur” i que amb els resultats “ha quedat més clar que no representa un futur per a tots els catalans”. Arrimadas va criticar els partits que, a més de “saltar-se les lleis”, han mantingut quaranta anys una llei electoral que “dóna més escons a qui té menys vots”.

Per la seua banda, Albert Rivera va afirmar que la victòria del seu partit no ha estat només de Ciutadans: “És de Catalunya, d’una Espanya unida i del futur d’Europa.” Va assegurar que la seua formació ha aconseguit més vots que la resta de les candidatures constitucionalistes juntes: “No podem decidir pels altres, pels que han baixat i han perdut molts vots”, va assenyalar. “Nosaltres ja no podem fer més”, va destacar.

Rivera va ressaltar que Inés Arrimadas “hauria de ser la presidenta de la Generalitat”

Va ressaltar també que Inés Arrimadas “hauria de ser la presidenta de la Generalitat” –els partits independentistes mantenen la majoria, encara que no ho va esmentar– i va garantir que, de la mateixa manera que Ciutadans ha guanyat els independentistes a les urnes, defensarà un projecte per a Espanya d’unió i sense supremacismes.

tracking