SEGRE

SUCCESSOS DESAPARICIÓ

Detingut un home per la desaparició de Diana Quer

Arran de la denúncia d’una jove per un intent de segrest || La investigació estava estancada a l’arxivar-se el cas a l’abril

Imatge de José Enrique Abuín, ‘El Chicle’.

Imatge de José Enrique Abuín, ‘El Chicle’.FACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir ahir a Boiro (Corunya) per un intent de segrest i agressió sexual un home que figura en la llista de sospitosos de la desaparició de Diana Quer, segons van informar fonts de la investigació.

José Enrique Abuín, anomenat El Chicle,que va ser detingut ahir juntament amb la seua dona, va ser en el seu moment interrogat pels investigadors de la desaparició de la jove madrilenya a A Pobra do Caramiñal (Corunya), encara que mai va arribar a ser arrestat, d’acord amb les mateixes fonts.

El detingut va ser arrestat amb la seua dona i tindria antecedents almenys per tràfic de drogues

El detingut és un home del poble que compta amb antecedents penals per tràfic de drogues, segons informa avui La Voz de Galicia, malgrat que altres fonts apunten que té també antecedents per agressions sexuals.

L’arrest es va practicar després que dilluns passat una jove denunciés davant del quarter de Boiro com un home va intentar introduir-la per la força al seu cotxe. La brusca oposició de la jove va frustrar l’intent de segrest. La jove, segons La Voz de Galicia, va aportar als investigadors un retrat molt exhaustiu del seu agressor i, fins i tot, dades que van permetre identificar el vehicle.

El municipi de Boiro es troba a escassos quilòmetres d’A Pobra do Caramiñal (Corunya), la localitat on el 22 d’agost de 2016 va desaparèixer Diana Quer.

A més, el detingut va estar a les festes d’A Pobra do Caramiñal el 22 d’agost, la nit que va desaparèixer Diana Quer d’aquest poble corunyès, segons van confirmar fonts de la investigació.

Els últims passos fets per la investigació fins al moment des del tancament judicial del cas a l’abril no van servir per reobrir el sumari. El juliol passat, els investigadors van aconseguir desbloquejar el telèfon de Diana Quer, que va ser trobat per un mariscador a la ria després de ser llançat des d’un pont la nit de la desaparició. Els agents van aconseguir accedir a la informació del malparat terminal gràcies a una empresa privada israeliana amb seu a Munic, però no van obtenir-ne dades de rellevància.

tracking