SEGRE

PARTITS

Rajoy tanca el 2017 apel·lant a estendre ponts i a garantir l’estabilitat

Per error, desitja un feliç any 2016

Rajoy tanca el 2017 apel·lant a estendre ponts i a garantir l'estabilitat

Rajoy tanca el 2017 apel·lant a estendre ponts i a garantir l'estabilitatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Mariano Rajoy, en el seu últim acte públic el 2017, ha apel·lat a estendre i ampliar ponts "que uneixen i no separen" i ha garantit que els esforços de l’Executiu es dedicaran a mantenir l’estabilitat i la certesa.

Rajoy ha llançat aquest missatge en la seua intervenció en l’acte d’inauguració de l’ampliació del pont de Rande, a Pontevedra, en el qual ha estat acompanyat, entre altres, pel president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo; el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, i la presidenta del Congrés, Ana Pastor.

El cap de l’Executiu ha aprofitat el motiu d’aquest acte per a, en una picada d’ull a la situació política d’Espanya, subratllar que gens millor per acomiadar l’any i donar la benvinguda a 2018 -malgrat que per error va pronunciar l’any 2016- que acudir a un esdeveniment com aquest en el qual s’amplien ponts "que uneixen i no separen".

Després de fer un repàs de les principals xifres econòmiques d’Espanya, ha reiterat el seu missatge d’optimisme per al futur que ja va exposar ahir en el balanç de l’any que va realitzar en una compareixença al Palau de la Moncloa.

A més, ha garantit que els esforços del Govern continuaran orientats a la creació d’ocupació i prosperitat i al manteniment de l’estabilitat, la certesa i la seguretat que fan possible la millora del benestar de tots.

tracking