SEGRE

La Guàrdia Civil localitza el cadàver de Diana Quer

A l’interior d’un pou en una nau industrial

Un vehicle dels serveis funeraris arriba a la nau industrials de la parròquia d'Asados on ha estat trobat el cadàver.

La Guàrdia Civil localitza el cadàver de Diana Querefe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha localitzat un cadàver que podria ser el de Diana Quer, la jove de 18 anys desapareguda l’agost de 2016 en A Pobra do Caramiñal (A Coruña), a l’interior d’un pou en una nau industrial, han informat Efe fonts de la investigació. Des de primera hora d’avui agents de la Guàrdia Civil custodien una nau industrial a la parròquia d’Asados, a Rianxo (A Coruña) d’on és originari José Enrique Abuín, principal sospitós en el cas, i a pocs quilòmetres del seu habitatge habitual, on era previst un registre avui a les 8.30 hores. Tanmateix, els agents s’han dirigit a aquesta nau industrial a uns quatre quilòmetres i allà acaba d’arribar la comitiva judicial, després de la qual ha acudit|anat un cotxe de morts.

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat que esperaven per l’arribada de la comitiva judicial per a l’extracció d’un cadàver en un pou, que correspondria a Diana Quer, a falta de les anàlisis que ho confirmin definitivament. De fet, a l’exterior de la nau hi ha una unitat del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil, esperant per intervenir quan sigui requerit, així com un camió de bombers.

Segons fonts pròximes a la investigació consultades per Efe, el cadàver va ser localitzat en les últimes hores després que el mateix sospitós els donés indicacions per arribar al lloc.

A la zona hi ha un cordó policial que impedeix l’accés dels nombrosos periodistes que s’han atansat per seguir el registre i que s’han desplaçat des de l’habitatge habitual del sospitós, on estava previst també una inspecció.

tracking