SEGRE

TRIBUNALS

El 15 de gener, sentencia del "cas Palau"

L’Audiència de Barcelona la notificarà

El 15 de gener, sentencia del

El 15 de gener, sentencia del "cas Palau"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Barcelona notificarà el proper 15 de gener la sentència del "cas Palau", una macrocausa que es va jutjar fins juny passat i en la qual el que la Fiscalia demana 14 anys de presó per al saquejador confés del Palau de la Música Fèlix Millet i vuit per a l’extresorer de CDC Daniel Osàcar.

Segons ha informat avui el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la secció dècima de l’Audiència de Barcelona ha convocat als acusats, als seus advocats i a la resta de parts el proper 15 de gener a les 9.30 hores, a la sala de vistes número 2 del Tribunal del Jurat del Palau de Justícia, per entregar-los la sentència.

La resolució judicial per aquest cas, en el qual CDC figura com a responsable civil a títol lucratiu per beneficiar-se de l’espoli del Palau, arribarà d’aquesta forma una vegada celebrades les eleccions catalanes del passat 21-D i a dos dies de la constitució del Parlament, el 17 de gener.

Durant el judici, que va començar en març passat, els saquejadors confessos Fèlix Millet i Jordi Montull -per a qui el fiscal demana 10 anys de presó-, van assegurar que durant el seu mandat van fer arribar a Convergència Democràtica (CDC), a través del Palau de la Músic, comissions del 4% de la constructora Ferrovial, a canvi de l’adjudicació d’obra pública.

Atès el volum de la sentència, als acusats se’ls facilitarà en mà i en paper el fallo de la sentència, mentre que les parts i els advocats rebran el document íntegre gravat en un CD, segons el TSJC.

tracking