SEGRE

TRIBUNALS JUSTÍCIA

Tretze anys i mig de presó per voler cremar viva la seua dona embarassada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Girona ha condemnat l’acusat d’intentar cremar viva la seua dona embarassada el dia 1 de gener del 2016 a Salt (Girona) a tretze anys i mig de presó, a set anys i mig de prohibició de tinença d’armes i sis anys de prohibició d’atansar-se a la víctima pels delictes d’incendi, de violència domèstica habitual i dos més de lesions lleus en l’àmbit domèstic.

El jutge l’ha absolt, en canvi, dels delictes d’intent d’homicidi i d’intent d’avortament perquè no considera provat que la dona estigués en situació d’indefensió quan l’acusat va calar foc a l’habitació on era ni tampoc que patís cremades ni una intoxicació de fum greu.

En aquest sentit, el fiscal demanava trenta-quatre anys i onze mesos de presó per intent d’assassinat i temptativa d’avortament amb un agreujant de parentiu, a banda d’un delicte d’incendi, dos de maltractament i un altre de maltractament habitual. L’advocat de la defensa, Juan Pedro Zapata, va anunciar per la seua banda que recorrerà la sentència al considerar que en alguns pronunciaments és “bastant contradictòria”.

El jutge li imposa així mateix la meitat de les costes generades pel procediment i l’obliga a indemnitzar amb un import total de 15.426 euros el propietari de l’edifici on va calar foc.

tracking