SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Els cunyats d’El Chicle també es fan enrere i trenquen la coartada

El detingut deixa d’estar incomunicat i esperarà l’autòpsia de Diana Quer || L’advocat assegura que deixarà de defensar-lo si revela que hi va haver agressió sexual

José Ramón Sierra, advocat defensor de José Enrique Abuín Gey, ‘El Chicle’.

José Ramón Sierra, advocat defensor de José Enrique Abuín Gey, ‘El Chicle’.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cunyats de José Enrique Abuín Gey, conegut com El Chicle, van ratificar a la declaració al Jutjat d’Instrucció número 1 de Ribeira (Corunya) que no eren amb l’autor confés de la mort de Diana Quer la nit en la qual la jove madrilenya va desaparèixer, de manera que “ja no li donen cobertura”. Així ho va confirmar l’advocat dels pares de Diana Quer, Ricardo Pérez Lama, que exerceix l’acusació particular, després de la compareixença davant del jutge de la germana de la dona d’Abuín i el marit que, inicialment, i en el marc de les investigacions per aquest cas, havien manifestat a la Guàrdia Civil que van estar amb El Chicle aquella nit.

Posteriorment, una vegada que ja havia transcendit l’intent de segrest d’una jove a Boiro el dia de Nadal i l’hi van ensenyar tant a ells com a la dona d’Abuín proves de la vinculació d’aquest amb el cas, segons va relatar la Guàrdia Civil en la compareixença davant dels mitjans de comunicació, van modificar la seua versió i van deixar de donar coartada al seu familiar.

José Enrique Abuín Gey ja pot comunicar-se des d’ahir amb la família i lletrat i es mantindrà a l’espera de l’informe de l’autòpsia practicada al cadàver de la jove, que previsiblement es coneixerà dilluns vinent. Institucions Penitenciàries va anunciar que li ha aplicat el protocol de prevenció de suïcidis.

Ara, al cessar la situació d’incomunicació, el detingut per la mort de Diana Quer podrà trucar per telèfon o “comunicar per locutoris”, van precisar les mateixes fonts. A més a més, segueix al mòdul d’ingressos, en el qual està des que va ingressar a la presó, encara que inclòs en el protocol de prevenció de suïcidis.

Al seu torn, José Ramón Sierra, advocat defensor d’El Chicle, va confirmar que si l’autòpsia del cos de la jove Diana Quer revela algun tipus d’agressió sexual deixarà de representar el seu client.

Per la seua banda, els dos joves que van auxiliar la jove que va denunciar un intent de segrest a Boiro, fet que va precipitar la detenció d’El Chicle, van declarar ahir divendres en qualitat de testimonis al Jutjat d’Instrucció Número 2 de Ribeira (Corunya).

tracking