SEGRE
Una captura del web

Puigdemont publica el web 'Govern de la República'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president cessat de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat aquest divendres que ha posat en funcionament la web el "Govern de la República", que utilitza el logotip de la Generalitat i inclou notícies i una adreça electrònica, en paral·lel al web oficial de la Generalitat.

En un missatge al seu compte de Twitter, Puigdemont ha publicat des de Brussel·les un escarit missatge amb la direcció d’aquest web, "governrepublica.org", i l’etiqueta "República Catalana".

Al web figura una notificació que anuncia que, davant la "situació d’indefensió jurídica i institucional del Govern legítim de Catalunya davant de l’agressivitat política i judicial de l’Estat espanyol, l’Associació de Juristes Drets donarà cobertura legal a l’Oficina del Govern legítim de Catalunya, l’ens d’informació oficial del president, vicepresident i consellers del Govern sorgit democràticament de les urnes del 27 de setembre de 2015".

El web del "Govern de la República" utilitza la denominació també de "Govern de la Generalitat" i el logotip oficial de l’administració catalana. També inclou un apartat de notícies, amb el missatge que va donar Puigdemont el cap d’any, i un altre per dirigir-se a aquest "Govern" a través d’una adreça electrònica.

Puigdemont ha publicat el web el dia en què reuneix a Brussel·les el grup parlamentari de Junts per Catalunya abans del ple de constitució del Parlament, amb la seua investidura encara en l’aire.

tracking