SEGRE

CRIM VIOLÈNCIA

Bilbao es demana per què dos menors es van acarnissar amb una parella d’ancians

Retirada d’un dels cadàvers dels ancians, dijous.

Retirada d’un dels cadàvers dels ancians, dijous.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bilbao es demana com dos menors de 14 anys es van poder acarnissar amb una parella d’ancians i assassinar-los amb una violència extrema. Així, el senador d’EH Bildu Jon Iñarritu va mostrar ahir la seua “preocupació” i “indignació” pels últims episodis de violència protagonitzats per menors “molt joves”. “Estem davant d’un fracàs de la societat”, va afirmar. En la mateixa línia, la secretària general del PP basc, Amaya Fernández, va exigir “mesures urgents” al consistori davant de “l’augment de la criminalitat”.

Per la seua part, el president de l’Associació de Famílies d’Otxarkoaga, Pablo Herran, es va preguntar per què els arrestats no estaven a l’institut quan es va perpetrar el crim. L’alcalde, Juan María Aburto, al contrari, va assenyalar que els crims presumptament realitzats per menors l’últim mes són “puntuals” i que la ciutat “és segura”. Així, amb aquest doble crim, es comptabilitzen tres morts, una violació grupal, una lesió greu i un apunyalament.

L’Ertzaintza va detenir ahir a la tarda un tercer menor, de 16 anys, per la seua presumpta vinculació amb la mort violenta de la parella d’ancians de 87 anys al seu habitatge del barri bilbaí d’Otxarkoaga.

tracking