SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Sánchez firma la pau amb Díaz i diu que “remem en la mateixa direcció”

El PSOE-A afirma que “l’ajudarà sempre”

Pedro Sánchez i Susana Díaz, ahir a Sevilla.

Pedro Sánchez i Susana Díaz, ahir a Sevilla.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va assegurar ahir a Sevilla que dóna per “superades” les “discrepàncies” que han existit “en el passat” amb la líder dels socialistes andalusos, Susana Díaz. En aquest sentit Sánchez va subratllar que ara “tots remem en la mateixa direcció” i, per això, va oferir al PSOE-A tot el seu “suport”. Igualment, es va comprometre a “ajudar Andalusia i totes les reclamacions que plantegi el seu Govern”. També va lloar Susana Díaz per la seua gestió al capdavant de l’Executiu andalús, destacant l’estabilitat i el progrés social que aporta a la regió. A més, Sánchez va confessar que “m’agrada escoltar” la presidenta andalusa, perquè “acostuma a encertar en les seues reflexions”. D’altra banda, el número 1 dels socialistes no va voler pronunciar-se sobre el pacte entre PSOE-A i Ciutadans que va fer pujar Susana Díaz a la presidència de la Junta d’Andalusia. Així, Sánchez va destacar que “és evident que Units Podem no va voler que Susana Díaz fos la presidenta” i que, malgrat el pacte amb la formació taronja, a la regió es desenvolupen les polítiques d’esquerres “que estem reivindicant per a la política espanyola”.

Per la seua part, Susana Díaz va asseverar que els socialistes andalusos “ajudaran sempre en el que sigui necessari” Pedro Sánchez “perquè és evident que aquest país necessita com més aviat millor una alternativa i l’alternativa hem de ser els socialistes per aplicar polítiques d’esquerra com estem fent a Andalusia”.

Sánchez destaca l’estabilitat i el progrés social que donen a Andalusia les polítiques de Díaz

Arran d’aquesta trobada, el líder de Podem, Pablo Iglesias, va retreure a Pedro Sánchez que ara estigui fent el mateix que Susana Díaz hauria fet amb el PSOE si hagués resultat elegida secretària general. “Això és una mala notícia”, va concloure.

tracking