SEGRE

Els manifestants desborden els Mossos i arriben al Parlament

Trenquen els cadenats del parc de la Ciutadella

Manifestants han arribat fins al perímetre de tanques que protegeix els accessos a l'edifici del Parlament

Els manifestants desborden els Mossos i es planten davant del ParlamentXavier Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manifestants independentistes han trencat aquest dimarts el cadenat d’algunes portes d’accés al Parc de la Ciutadella i han desbordat el cordó policial dels Mossos d’Esquadra per plantar-se davant del Parlament, on un perímetre de tanques protegeix els accessos a l’edifici de la cambra catalana.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i altres organitzacions independentistes havien convocat una concentració al passeig Lluís Companys, als voltants del Parlament, per seguir en directe des d’una pantalla gegant el ple d’investidura de Carles Puigdemont previst per a aquesta tarda però que ha estat ajornat per decisió del president de la cambra, Roger Torrent.

Passades les 16.00 hores, alguns dels manifestants concentrats han trencat els cadenats d’alguns accessos del parc i han irromput al recinte, sense que els agents dels Mossos que es trobaven allà hagin pogut impedir-ho. "El poble mana, el govern obeeix, fora les forces d’ocupació" i "Llibertat presos polítics" han estat algunes de les consignes que corejaven els manifestants.

tracking