SEGRE

EUA POLÈMICA

Trump diu que l’informe sobre la trama russa l’exonera totalment

El president dels Estats Units, Donald Trump.

El president dels Estats Units, Donald Trump.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’endemà de generar un enorme enrenou amb l’autorització de la publicació d’un polèmic informe republicà, el president nord-americà, Donald Trump, va assegurar ahir que el “defensa totalment” alhora que va carregar contra “la caça de bruixes” de la investigació sobre la trama russa.

“Aquest informe defensa totalment Trump en la investigació. Però la caça de bruixes russa segueix i segueix”, va afirmar Trump al seu compte de Twitter, abans d’arribar al seu club de golf de Palm Beach (Florida), on passarà el cap de setmana de descans. Va subratllar que tot això demostra que “no hi va haver complot ni obstrucció (la paraula utilitzada ara perquè, després d’un any de mirar sense parar i no trobar RES, el complot està mort). Això és una desgràcia nord-americana”, va afirmar.

L’informe, que Trump va desclassificar malgrat l’advertència de l’FBI que contenia “omissions de fets materials” que comprometien la seua “exactitud”, acusa aquesta agència federal i el departament de Justícia de parcialitat.

tracking