SEGRE

L'informe dels lletrats del Parlament sobre la investidura es retarda

No l’han pogut valorar aquest dimarts ni la Mesa ni la Junta de Portaveus

El lletrat gran del Parlament, Antoni Bayona (esquerra) i el secretari general del Parlament, Xavier Muro, durant la reunió de la Junta de Portaveus al Parlament, reunida per primera vegada avui després de l'ajornament del ple d'investidura.

L'informe dels lletrats del Parlament sobre la investidura es retardaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’informe dels lletrats del Parlament sobre les diverses possibilitats de celebrar una sessió d’investidura sense la presència del candidat s’ha retardat i no l’han pogut valorar aquest dimarts ni la Mesa ni la Junta de Portaveus. Aquest informe, que va ser sol·licitat la setmana passada per la Mesa, encara està sent "ultimat" pels lletrats, han indicat a Efe fonts parlamentàries, per la qual cosa els grups no han pogut comptar amb ell per posicionar-se sobre una hipotètica fórmula que permeti desbloquejar la investidura.

Les mateixes fonts han apuntat que els lletrats ja disposaven divendres passat d’un text, encara que és molt possible que en les últimes hores ho hagin volgut modificar, per la qual cosa aquest matí encara no estava finalitzat.

La Mesa del Parlament, en conseqüència, no ha comptat en la seua reunió d’avui amb l’informe dels lletrats, la qual cosa no ha impedit que s’hagi debatut sobre l’ajornament de la sessió d’investidura i de com procedir a una nova convocatòria.

tracking