SEGRE

TRIBUNALS

Detingut a Miami el propietari de la cadena hotelera Riu, segons la premsa

L’empresari, propietari d’una cadena amb més de 100 hotels a 19 països, com Mèxic o la República Dominicana, a més d’a South Beach, va arribar a Miami en un vol des d’Espanya

Detingut a Miami el propietari de la cadena hotelera Riu, segons la premsa

Detingut a Miami el propietari de la cadena hotelera Riu, segons la premsaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Riu Güell, propietari de la cadena hotelera espanyola Riu, va ser detingut dilluns a Miami acusat de corrupció, va informar el diari Nou Herald.

Riu es va entregar dilluns a la Policia per respondre a al·legacions que va oferir estances gratis en hotels de luxe a Mariano Fernández, exdirector de Construcció de Miami Beach, a canvi de la seua assistència en la renovació a gran escala del seu hotel en el South Beach de Miami, segons el diari.

L’empresari, propietari d’una cadena amb més de 100 hotels a 19 països, com Mèxic o la República Dominicana, a més d’a South Beach, va arribar a Miami en un vol des d’Espanya, precisa l’Herald.

Riu va arribar a un tribunal del comtat de Miami-Dade, on el van emmanillar i el van processar, agrega el diari.

El Nuevo Herald assenyala que probablement no passarà gaire temps detingut perquè se li permetrà pagar una fiança de 20.000 dòlars i viatjar a la seua residència a Mallorca (Espanya) i a altres llocs del món.

"Ell viatja molt", va dir el seu advocat defensor, Barry Wax, al jutge de circuit de Miami-Dade, Jorge Cueto.

La setmana passada, els fiscals van acusar Mariano Fernández, així com Riu i el vicepresident regional de l’empresa, Alejandro Sánchez del Arco, de compensació il·legal i de confabulació per pagar compensació il·legal.

"Confiem que els nostres clients no han comès cap delicte", va dir Wax a la premsa.

tracking