SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Llibertat provisional per al fill del presumpte assassí de Susqueda

Està acusat d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues || Els Mossos d’Esquadra finalitzen els escorcolls relacionats amb aquest doble assassinat

Agents de la Policia Judicial realitzant un escorcoll al domicili d’Anglès.

Agents de la Policia Judicial realitzant un escorcoll al domicili d’Anglès.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge va deixar ahir en llibertat provisional el fill de Jordi Magentí, presumpte autor del doble crim del pantà de Susqueda, que va ser detingut pels Mossos d’Esquadra dilluns passat al matí a la població gironina de Salt, localitat on viu amb la seua parella actual, poc després que el pare fos arrestat. L’investigat, que està acusat d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, es va acollir al seu dret a no declarar durant la vista al Jutjat d’Instrucció número 2 de Santa Coloma de Farners, encarregat de portar el cas.

L’acusat, que ja tenia antecedents pel mateix delicte, va ser arrestat pels Mossos després que li localitzessin una plantació de marihuana a l’habitatge de la seua àvia a Anglès, on va viure des que el seu pare va assassinar l’anterior esposa el 1997. Després de detenir-lo a Salt, els investigadors, amb la comitiva judicial, van escorcollar el seu pis buscant-hi proves. Posteriorment, el van traslladar amb la mateixa finalitat al domicili de la seua àvia, on es va quedar durant més de tres hores amb agents dels Mossos d’Esquadra.

Segons van relatar els coneguts de la família, al jove no se li coneix cap treball en actiu. A més, se’l relaciona amb diverses plantacions de substàncies estupefaents en altres localitats de la província de Girona.

Els agents van finalitzar ahir els escorcolls relacionats amb el doble crim del pantà de Susqueda, iniciats dilluns passat. Els Mossos van inspeccionar ahir al matí dos finques rurals a Anglès, que sumen un total de sis entrades en domicilis familiars del detingut des de principis de setmana.

Una de les principals troballes es va produir dilluns, quan els investigadors van trobar durant els escorcolls una pistola al costat d’una altra arma de de fogueig al domicili de l’àvia. Els agents van descartar en un primer moment que aquesta pugui ser l’arma que es va utilitzar en l’homicidi, encara que van informar que igualment es realitzaran les anàlisis balístiques pertinents.

Els agents van informar que no tenen cap dubte de l’autoria del crim per part de Magentí, pare de l’acusat.

tracking