SEGRE

Una filla de 4 anys d'Ana Julia va morir a Burgos en caure des d'una finestra

La mare de Gabriel demana que "s’abandoni la ràbia" en memòria del seu fill

Ángel Cruz i Patrícia Ramírez, pares de Gabriel

Una filla de 4 anys d'Ana Julia va morir a Burgos en caure des d'una finestraEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una filla de 4 anys d'Ana Julia Quezada, detinguda per la mort del nen de 8 anys Gabriel Cruz a Las Hortichuelas (Níjar, Almeria), va morir el 1996 en caure des d’una finestra de l’habitatge en el qual residien a un pati interior, un cas que es va tancar com una mort accidental.

Ana Julia Quezada va arribar el 1995 a Burgos procedent del seu país natal, la República Dominicana, i es va instal·lar en un pis amb aquesta filla fruit d’una relació anterior amb un home del seu país.

Un any després, la nena va morir en el que va ser considerada una mort accidental, segons han informat a Efe fonts de la investigació, els qui han afegit que va ser la parella en aquell moment d’Ana Julia -que no era el pare de la nena- qui va trobar el seu cos.

La mare de Gabriel demana que s’abandoni la ràbia en memòria del seu fill

De la seua banda, Patricia Ramírez, la mare de Gabriel, el nen de 8 anys el cadàver dels quals va ser trobat ahir al maleter del cotxe de la parella del seu pare, ha demanat avui que s’abandoni la ràbia en memòria del seu fill.

"En honor al 'pescaíto' (com denominen familiarment a Gabriel), que ningú parli d’aquesta dona més, que no aparegui enlloc i que ningú no retuitegi res de ràbia", en al·lusió a la detenció d'Ana Julia Quezada, parella del pare de Gabriel i que va ser detinguda transportant el cadàver del menor. "Vull que això acabi amb el cor de la gent calent i sense ràbia", ha dit Patricia Ramírez aquest matí en Onda Cero, alhora que ha demanat que ningú enviï missatges a les xarxes socials fent-se passar per ella.

A les persones que envien aquests missatges els ha demanat que "reflexionin i que mirin al seu cor, perquè ni s’ho mereix el meu fill ni jo, ni el seu pare, que està destrossat."

Ramírez ha insistit que ella no ha posat cap missatge de cap tipus, ni cap imatge, ni cap vídeo a cap xarxa social i que aquests missatges, ha dit: "Em causen dolor". De la detinguda ha manifestat que "pagui el que hagi de pagar amb la justícia", però que deixin de reproduir també el seu rostre.

"Que tothom enviï un peix amb una paraula bonica on vulgui, però que s’oblidin d’aquesta dona, que no es mereix que ni tan sols parlem d’ella".

Ramírez, que ha començat agraint a tots els que han ajudat a buscar el nen, en la investigació o han enviat missatges d’ànim "encara que no hagi tingut final feliç", ha insistit que prefereix les bones persones que s’escoltin "frases de ràbia sobre aquesta dona".

"La fe i les bones accions han sortit per tots costats i han tret el més bonic de la gent i això no es pot quedar a la cara d’aquesta dona i en paraules de ràbia; no ha d’acabar així", ha insistit en recordar el "mar de gent" que s’ha interessat per Gabriel durant tots els dies de la seua absència.

En declaracions a la COPE, també aquest matí, la mare de Gabriel ha dit sobre la dona detinguda que "tenia l’esperança de commoure-la i que s’ensorrés. Que en algun moment el deixés anar. Per això apel·làvem a la seua consciència en les nostres compareixences". En ser preguntada sobre si va sospitar de la detinguda, ha assenyalat: "Jo temia que fos així. No es podia dir res perquè era part de la investigació".

tracking