SEGRE

SUCCESSOS

Investiguen cinc intents de segrest a menors a Madrid

L’últim, el d’una nena en sortir d’un col·legi

Investiguen cinc intents de segrest a menors a Madrid

Investiguen cinc intents de segrest a menors a MadridEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional investiga l’intent de segrest d’una nena d’11 anys al costat del col·legi del Sagrat Cor de Jesús, situat al madrileny carrer de Jorge Juan, al districte de Salamanca.

La Prefectura Superior de Policia de Madrid ha informat avui que el succés es va produir ahir a les 17.00 hores, quan un home va intentar introduir per la força una nena en un vehicle i va fugir en no aconseguir-ho.

Aquest intent de segrest d’un menor que investiga la Policia suposaria el cinquè cas similar ocorregut a la Comunitat de Madrid després dels dos denunciats a la localitat de Las Rozas, un a Pinto i un altre a Arroyomolinos.

Les denúncies es refereixen a un intent de segrest d’un nen el passat dia 8 al costat del col·legi Logos, a Las Rozas; i el d’un altre de menor, l’endemà, al col·legi Europa, a Pinto.

Ahir la Guàrdia Civil va rebre unes altres dos denúncies, una d’elles referida a un intent de segrest el desembre en un centre comercial d’Arroyomolinos, i una altra sobre un cas localitzat a Las Rozas en una parada d’autobús.

tracking