SEGRE

FRANÇA TERRORISME

Acomiaden les víctimes de l'atac terrorista de Trebes

En el qual van morir quatre persones, entre elles un gendarme || Trump ressalta l’acte heroic del policia mort

Vigilància policial davant del supermercat.

Vigilància policial davant del supermercat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars d’amics, familiars i funcionaris locals van assistir ahir al funeral a Trebes per les víctimes de l’atac terrorista de divendres, en el qual van morir quatre persones, entre elles el gendarme Arnaud Beltrame.

El policia, de 44 anys, va prendre voluntàriament el lloc d’una dona com a ostatge durant el segrest del supermercat a la tranquil·la ciutat a prop del Pirineu. Beltrame va morir dissabte després de rebre un tret durant el setge. Ahir mateix, va rebre un tribut especial pel que el president francès, Emmanuel Macron, va descriure com un acte d’heroisme. “Una vida donada no es pot perdre. Transcendeix la desgràcia per unir-nos en unitat, ens crida a creure en la vida més forta que la mort”, va dir a la cerimònia el bisbe regional de Carcassona i Narbona, Alain Planet, a la qual també van assistir representants de la policia i la comunitat musulmana.

El president dels Estats Units, Donald Trump, va ressaltar també l’heroic acte de Beltrame després de compartir els seus “pensaments” i les seuesoracions” amb les víctimes. “França honra un gran heroi. L’oficial va morir després d’intercanviar valentament el seu lloc amb ostatges de l’atac terrorista. Hi ha molta valentia en tot el món durant la lluita constant contra el terrorisme”, va dir.

tracking