SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Detingut per haver matat a cops la seua mare i el germà a Múrcia

El jove de 27 anys va avisar la policia i va assegurar que es va trobar els cadàvers a casa || Les víctimes mortals van rebre cops amb un objecte que no s’ha trobat

Agents policials retiren els cossos trobats a Las Torres de Cotillas, a Múrcia.

Agents policials retiren els cossos trobats a Las Torres de Cotillas, a Múrcia.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va arrestar ahir un home de vint-i-set anys a Las Torres de Cotillas, a Múrcia, com a principal sospitós de la mort de la mare i el germà. El detingut va ser el que va donar la veu d’alarma al trobar presumptament els cossos del seu germà, de vint-i-tres anys, i de la seua mare, de cinquanta-sis. Els agents li van prendre declaració durant tota la tarda a la caserna de la Guàrdia Civil de la mateixa localitat, als calabossos de la qual es mantindrà arrestat com a principal sospitós.

Amb tot, els investigadors segueixen portant a terme proves al laboratori i mantenen la investigació oberta. Segons van informar fonts de la policia, els agents van tenir coneixement del succés al voltant de les 6.50 hores, quan el sospitós va anar a la caserna per informar de la troballa dels dos cossos.

La Guàrdia Civil manté arrestat el germà gran als calabossos de la caserna policial

La parella de l’agressor l’havia denunciat dilluns per suposades amenaces de mort

Després de traslladar els cadàvers a l’Institut de Medicina Legal de Múrcia, per practicar-los l’autòpsia, es va constatar que tots dos presentaven clars signes de violència.

Pel que sembla, haurien estat colpejats per un objecte contundent, encara que de moment els investigadors no han trobat l’arma homicida. El marit i pare, que es trobava fora del domicili, va haver de ser atès després de conèixer els fets.

Mata el pare de la seua parella i fereix la filla d’ella

Un home de 46 anys va ser arrestat ahir al Camí de la Morera de Grao, a Castelló, després de presumptament haver matat el pare de la seua parella, de 70 anys, i haver ferit la filla, de 22 anys. L’agressió es va produir l’endemà que la seua companya sentimental el denunciés per amenaces de mort davant de les autoritats. Segons van informar fonts de la Prefectura Superior de la Policia, el succés va tenir lloc cap a les 15.30 hores al domicili del mort. L’arrestat, després d’un forcejament, hauria matat presumptament el pare de la seua parella amb una arma blanca i hauria ferit la filla d’ella. L’Hospital General Universitari de Castelló va indicar que la noia es troba hospitalitzada malgrat que no es tem per la seua vida i podria rebre l’alta avui mateix. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va precisar que la jove presentava ferides en una mà i als dits. El presumpte agressor, que també es troba hospitalitzat a l’Hospital General de Castelló, presenta múltiples ferides, encara que tampoc es tem per la seua vida. Fonts de la Prefectura van informar que la jove hauria sortit del domicili de l’avi després de l’arribada de l’agressor, que li va ferir una mà i els dits. Al sentir els crits de la seua néta, l’avi hauria anat al lloc i, després de forcejar, hauria mort per les ferides.

tracking