SEGRE

POLÍTICA

Cs expressa la seua preocupació per les accions dels CDR i demana d’acabar amb la confrontació

Roldán ha afirmat que "molts catalans", igual com la formació taronja, estan "vivint amb molta preocupació" aquestes accions dels CDR

Cs expressa la seua preocupació per les accions dels CDR i demana d'acabar amb la confrontació

Cs expressa la seua preocupació per les accions dels CDR i demana d'acabar amb la confrontacióEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La diputada de Ciutadans en el Parlament Lorena Roldán ha manifestat avui la "preocupació" del seu partit, compartida per "molts catalans", amb les accions dels autodenominats comitès de defensa de la república -CDR- dels últims dies, i ha reclamat posar fi a la "confrontació".

En declaracions a la seu de Ciutadans a Barcelona, Roldán ha valorat així les actuacions dels CDR dels últims dies, amb talls de carreteres i amb concentracions davant de la Delegació del Govern a Catalunya per protestar per la detenció de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

Roldán ha afirmat que "molts catalans", igual com la formació taronja, estan "vivint amb molta preocupació" aquestes accions dels CDR dels últims dies, i ha reclamat així "acabar ja amb la confrontació" que ha provocat el procés independentista per la "irresponsabilitat" dels seus dirigents: "Que deixin d’alimentar la confrontació".

"Cal acabar amb el malson del procés, que ha provocat una fractura en la societat, i reconstruir els ponts que els independentistes han trencat", ha reivindicat la diputada.

Roldán ha recordat que ahir Cs va presentar una proposta en el ple del Parlament per condemnar la violència, i ha criticat que els "senyors de Podemos" votessin en contra posant-se "de nou al costat dels separatistes. Els senyors de Podemos són els socorristes del procés", ha dit.

tracking