SEGRE

OBITUARI CORRUPCIÓ

Mor Marta Vallès, l'esposa de Fèlix Millet, jutjada en el 'cas Palau'

Condemnada

Marta Vallès.

Marta Vallès.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marta Vallès i Guarro, dona de Fèlix Millet, va morir ahir després d'ingressar dimecres passat a l'hospital de la Vall d'Hebron al tenir un ictus. La seua situació va empitjorar durant les últimes hores. La dona de l'expresident del Palau de la Música va morir a l'edat de 82 anys.

Vallès estava implicada en el denominat cas Millet i va ser jutjada per l'espoli al Palau de la Música com a responsable civil subsidiària i condemnada a pagar un total de 6,4 milions d'euros.

No osbtant, aquesta condemna, així com també la de Fèlix Millet a nou anys i vuit mesos de presó, no era ferma, ja que el Tribunal Suprem encara havia de resoldre el recurs que van presentar els advocats.

Vallès va declarar al judici del cas Palau el 20 de març de l'any passat, i ho va fer al costat de les seues filles Clara i Laila Millet i l'esposa de Jordi Montull, Mercedes Mir.

Totes elles van declarar davant del tribunal com a responsables civils a títol lucratiu i com a responsables civils subsidiàries per diners desviats per part dels dos exmàxims dirigents de l'entitat musical cap a les arques familiars. En el cas de la família Millet, les tres dones van assegurar que no els estranyava les grans despeses que tenia la família, ja que s'ho podien permetre pel patrimoni familiar i els molts càrrecs amb què comptava el pare.

tracking