SEGRE

CLIMA

Incomunicat un barri d’Alfocea, a Saragossa, a causa de l’avinguda de l’Ebre

Desallotjades les cases més properes al riu

Incomunicat un barri d'Alfocea, a Saragossa, a causa de l'avinguda de l'Ebre

Incomunicat un barri d'Alfocea, a Saragossa, a causa de l'avinguda de l'EbreEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri rural d’Alfocea, a Saragossa, ha quedat incomunicat a causa de la crescuda de l’Ebre, que va obligar ahir els responsables de l’ajuntament de la capital aragonesa a desallotjar la part de cases més properes al riu.

Segons informa el consistori saragossà, des de les 07.00 hores es realitzen treballs per poder obrir un camí fins Alfocea "com més aviat millor possibles".

Aquestes fonts assenyalen que quan pugui ser obert un camí s’establiran combois escortats per vehicles militars que transportaran als veïns afectats fins Saragossa.

Els combois funcionaran els caps de setmana en horaris de 9,13, 17 i 21 hores, i entre setmana a les 7, 13, 15 i 19 hores.

El conseller municipal de Serveis Públics i Personal de l’Ajuntament de Saragossa, Alberto Cubero, ja va advertir ahir que davant de l’evolució de l’avinguda de l’Ebre s’havia pres la decisió de desallotjar la part sud del barri rural d’Alfocea més propera al riu.

També es va adoptar la decisió d’habilitar "un pas alternatiu a través del camp militar de San Gregorio", en coordinació amb la Delegació del Govern a Aragó i l’UME, per evitar que el barri quedés aïllat i que els veïns poguessin sortir cap a Juslibol.

tracking