SEGRE

POLíTICA

Sáenz de Santamaría adverteix contra la "força desintegradora del nacionalisme"

Sáenz de Santamaría adverteix contra la

Sáenz de Santamaría adverteix contra la "força desintegradora del nacionalisme"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha advertit avui contra la "força desintegradora del nacionalisme" i dels qui, en molts Estats de la Unió Europea, volen imposar "moviments antics, tancats, excloents" incapaços de fer front als desafiaments del segle XXI.

En la trobada informativa EFEForo Líders, patrocinada pel grup turístic espanyol Globalia, la vicepresidenta, que ha presentat a l’exprimer ministre francès Manuel Valls, ha ressaltat el debat entre la democràcia i el populisme i del populisme i la desinformació, a la que no som aliens cap estat avançat".

Respecte al nacionalisme, Santamaría ha subratllat el repte de la Unió Europea de gestionar la "ingobernabilidad" i aconseguir l’estabilitat en "els nostres Estats".

La vicepresidenta també s’ha referit als qui encoratgen moviments "euroescèptics" quan no "eurofòbics" profundament desestabilitzadors.

Sáenz de Santamaría ha subratllat que totes les idees són defensables dins de la llei però els qui tenen a les seues mans les lleis "s’han sempre de governar a si mateixos per les esmentades lleis".

I aquesta és, ha dit, la democràcia veritable que naix del respecte a la llei que és, "ni més ni menys, el respecte a tots els altres".

tracking