SEGRE

POLÍTICA

Puigdemont confia en que la CUP mantindrà l'abstenció a Torra avui a Cervera

Puigdemont confía en que la CUP mantindrà l'abstenció a Torra avui a Cervera

Puigdemont confía en que la CUP mantindrà l'abstenció a Torra avui a CerveraSEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Puigdemont confia que la CUP mantindrà la seva abstenció en el Consell Polític que està celebrant a Cervera des de la una d'aquest migdia i permetrà la investidura de Quim Torra. Així ho explica Puigdemont des de Berlín en una entrevista que ha puiblicat aquest diumenge el diari 'El Punt Avui'. El president cessat amb el 155 afirma que la CUP es va abstenir amb el candidat Jordi Turull i confia que mantindrà la mateixa posició amb Torra, qui en la primera sessió de la investidura celebrada ahir es va declarar fidel a la República i al mandat de l'1-O, tot i que la CUP el va acusar d'haver abandonat la desobediència. El Consell Polític de la CUP està reunit des de la una d'aquest migdia al Centre Obrer de Cervera i es preveu que doni a conèixer la seva decisió a primera hora de la tarda. En primer lloc es preguntarà als membres del Consell Polítc si volen a no permetre la investidura de Torra; en cas que la resposta sigui afirmativa, es preguntarà si volen que els quatre diputats de la CUP s'abstinguin o votin sí.

Aquest matí també s'ha celebrat el Consell Nacional d'ERC, en el que l'adjunt a la presidència, Pere Aragnès, ha dit a la CUP que la formació de govern no és incompatible amb tirar endavant la República.

Per la seva banda, l'alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, ha lamentat aquest matí en el programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio que Torra "només es va dirigir en el seu discurs d'ahir als sectors més convençuts del nacionalisme".

tracking