SEGRE

POLÍTICA

Pedro Sánchez respon a una invitació al diàleg de Torra titllant-lo de supremacista

Li insta a passar dels paraules als fets

Pedro Sánchez respon a una invitació al diàleg de Torra titllant-lo de supremacista

Pedro Sánchez respon a una invitació al diàleg de Torra titllant-lo de supremacistaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha instat el nou president de Catalunya, Quim Torra, a passar "de les paraules als fets" i li ha assegurat que no té inconvenient en parlar amb ell, "si el seu supremacisme li ho permet".

Sánchez ha respost així a Twitter al tuit que va escriure divendres Torra després d’haver estat acusat pel líder socialista de ser "el Le Pen de la política espanyola", perquè en la seua representació política es materialitza "la xenofòbia i el racisme".

Davant d’aquesta afirmació, el president de la Generalitat es va posar a disposició de Sánchez per "parlar dels presos polítics a Espanya - demòcrates honorables-, dels exiliats per haver permès votar als ciutadans i de la criminalització del dret a l’autodeterminació dels pobles".

Avui, a la mateixa xarxa social, el secretari general del PSOE li respon: "Senyor Torra, així no. Passi de les paraules als fets. No hi ha inconvenient en parlar, si el seu supremacisme li ho permet".

I li adverteix de què, encara que "potser es crea per sobre dels qui són o pensen diferent, "ni vostè, ni els seus predecessors, ni els seus socis estan per sobre de la llei".

tracking