SEGRE

TRÀFIC DE DROGUES

Quaranta detinguts en un nou cop a la màfia xinesa

Interceptada una planadora amb droga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quaranta persones, la majoria ciutadans xinesos, han estat detinguts a Madrid, Toledo i Ciudad Real vinculats a una organització dedicada al cultiu a gran escala de marihuana amb destinació a Europa, sobretot al Regne Unit, i al tràfic de drogues sintètiques per vendre-la a compatriotes, segons van informar ahir la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Els agents investiguen a més si la xarxa també es dedicava al tràfic d’éssers humans i la prostitució.

D’altra banda, el Servei Marítim de la Comandància de la Guàrdia Civil de Ceuta va arribar ahir a aigües de l’Estret de Gibraltar una embarcació semirígida “del tipus de les utilitzades habitualment per al trànsit d’estupefaents” entre les costes marroquines i andaluses i es va apoderar de 4.121 quilos de resina d’haixix que transportava, després d’hores de persecució d’aquesta narcollanxa i dos que l’“escortaven”.

En un altre ordre de coses, agents de la Guàrdia Civil i de la policia local de Calafell van desmantellar una plantació de marihuana a l’interior d’un habitatge adossat d’una urbanització del nucli de Segur de Calafell i van detenir tres homes i una dona com a presumptes responsables.

tracking