SEGRE

POLÍTICA

Quim Torra exigeix a Alfonso Guerra que retiri l’insult de "nazi"

El president enviarà a la seu del PSOE un exemplar d’un llibre editat per ell, "Contes negres vora el Danubi"

Quim Torra exigeix a Alfonso Guerra que retiri l'insult de

Quim Torra exigeix a Alfonso Guerra que retiri l'insult de "nazi"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Quim Torra, ha exigit avui a l’exvicepresident del Gobierno Alfonso Guerra que retiri "immediatament" l’insult pronunciat en contra seu, referint-se a unes declaracions en les quals Guerra el titllava de "nazi".

En un missatge a Twitter, el president català s’ha adreçat a l’exvicepresident socialista: "Li demano que retiri immediatament aquest insult intolerable i menyspreable i que mai no torni a utilitzar-lo ni contra mi ni contra cap demòcrata".

Torra també ha explicat que enviarà a la seu del PSOE un exemplar d’un llibre editat per ell, "Contes negres vora el Danubi", que explica la història d’"un català, anarquista i mestre que va patir l’horror de Mauthausen".

En declaracions a la cadena Ser, Guerra va afirmar ahir: "Tenim un president de la Generalitat que parla exactament igual que un nazi, però diem que és supremacista, no vagi a ser que s’enfadi".

L’exvicepresident socialista va abundar que Torra "és nazi" i va lamentar que això "ara es pren amb naturalitat".

La portaveu del grup parlamentari PSC-Units per Avançar, Eva Granados, qualificat avui de "supremacistes" els antics escrits del president, en ser preguntada pel qualificatiu de "nazi" utilitzat per l’exvicepresident.

tracking