SEGRE

El PNB votarà a favor de la moció de censura de Pedro Sánchez contra Rajoy

Aitor Esteban admet que la decisió ha estat difícil de prendre

El portaveu del PNB, Aitor Esteban.

El PNB votarà a favor de la moció de censura contra RajoyEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del PNB al Congrés, Aitor Esteban, ha confirmat que els cinc diputats del seu grup votaran a favor de la moció de censura del candidat socialista, Pedro Sánchez, contra el Govern de Mariano Rajoy, suport que facilita que tiri endavant.

En la seua intervenció en el debat de la moció de censura del PSOE, Esteban ha confessat que el PNB ha hagut de prendre una decisió difícil que li han intentat "llançar" a l’esquena els quatre grans partits d’àmbit nacional que fa mesos que provoca "tsunamis" i demostra la seua incapacitat d’acord.

Malgrat això, Esteban ha explicat que un vot negatiu del PNB no aportaria mes estabilitat, menys quan ja altres partits com Podemos han anunciat que presentarien una altra moció de censura, i quan es preveu que segueixi "el degoteig" de notícies dels tribunals.

"Creiem que responem al que majoritàriament demanda la societat basca i la responsabilitat votant sí, confio que el diàleg que ha promès sigui cert i que no abusi de la prerrogativa que li estem donant", li ha demanat Esteban a Sánchez.

tracking