SEGRE

SUCCESSOS ANDALUSIA

Moren dos nens en sengles excursions a Andalusia

Un d’ells es va ofegar en una platja de Cadis, i el segon, en una bassa a Còrdova || Un altre menor mor fent parkour

Imatge del paratge on va morir un dels menors.

Imatge del paratge on va morir un dels menors.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos nens de 13 anys van morir dimarts en dos excursions a Còrdova i Cadis. Un d’ells va morir ofegat a la platja de Valdelagrana, a El Puerto de Santa María. L’altre va ser trobat sense vida després que els seus professors el trobessin a faltar a la zona de Baños de Popea, Còrdova.

Un equip de rastreig intentava localitzar la tarda de dimarts un nen de 13 anys desaparegut en un paratge natural de Còrdova mentre es trobava d’excursió amb els seus companys de classe. Finalment va ser trobat sense vida enfonsat en una bassa.

El mateix dia, un altre menor de 13 anys moria ofegat mentre participava en una altra excursió escolar a Cadis. El noi, alumne de l’IES San Pablo de Sevilla, s’havia desplaçat amb els seus companys a la platja de Valdegrana d’El Puerto de Santa María. Malgrat l’intent de diversos testimonis per reanimar el menor mitjançant un massatge cardíac durant més de mitja hora, finalment no van poder fer res per salvar-li la vida.

Així mateix, un nen va morir ahir per les ferides de gravetat que es va fer dimarts passat mentre practicava parkour (esport de salts) a Medina Sidonia (Cadis).

Arresten un matrimoni per cremar amb una planxa la filla

Agents de la Policia Nacional de Múrcia van detenir un matrimoni i la seua mainadera com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments, lesions i omissió del deure de socors a la filla de la parella, una menor de sis anys que mostrava greus cremades i hematomes en diferents parts del cos produïdes, pel que sembla, amb una planxa i amb el cable del carregador d’un mòbil. El centre on estudia la nena va ser qui va donar el senyal d’alarma. Davant l’evidència de les lesions ocasionades, la Policia es va fer càrrec de la menor, al ser assistida per un facultatiu. La nena va ser ingressada en un centre de protecció amb el seu germà de 2 anys. Els pares, tots dos de Mali de 28 i 37 anys d’edat, i la mainadera, marroquina de 29 anys, van ser detinguts.

tracking