SEGRE

Pedro Sánchez: "Escriurem una nova pàgina de la democràcia"

El líder socialista Pedro Sánchez.

Pedro Sánchez: "Escriurem una nova pàgina de la democràcia"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat a la Presidència del Govern, Pedro Sánchez, ha agraït aquest divendres el suport del Congrés a la seua investidura, i ha avançat que la Cambra escriurà avui "una nova pàgina de la democràcia en aquest país". En la seua resposta a la portaveu del PSOE, Margarita Robles, en la segona jornada del debat de la moció de censura contra el Govern de Mariano Rajoy, Sánchez ha garantit que el PSOE anteposarà els interessos dels espanyols als del seu partit. "Tenim una tasca molt important per la cohesió social, és necessari estabilitzar socialment al nostre país", ha avançat Sánchez, que ha donat la gràcies "de cor".

Sánchez ha agraït així a tots els grups parlamentaris que donaran suport avui a la moció de censura el seu "sí" a "dignificar la democràcia, ferm, fort, amb institucions exemplars".

En aquest agraïment, ha inclòs l’"orgull" de pertànyer al PSOE i de ser el candidat del grup socialista que, ha dit, ha passat "al llarg de 40 anys moments difícils", en els que se’ls ha "exigit sempre el millor". S’ha referit especialment al secretari d’Organització del partit, José Luis Ábalos, i a la portaveu del grup parlamentari, i s’ha compromès a "atendre les urgències socials postergades per una ideologia que ha fet de la precarietat i de la desigualtat", així com de la "insensibilitat de gènere" i mediambiental "el seu denominador comú". Així, s’ha marcat com a tasques la regeneració democràtica, l’estabilitat pressupostària, el compromís d’Espanya amb Europa i la "convivència territorial". "Trobaran en el Govern el seu principal suport i trobarem en aquest grup nostre principal suport", li ha dit Sánchez al grup socialista abans d’acabar: "Gràcies de tot cor i a treballar".

tracking