SEGRE

POLÍTICA INTERNACIONAL

Trump desferma una guerra comercial contra Europa

La UE denuncia els EUA i grava els sucs, whisky, tabac i texans || Washington prepara la cimera amb Pyongyang

El president Donald Trump amb l’estrella televisiva Kim Kardashian, a la Casa Blanca.

El president Donald Trump amb l’estrella televisiva Kim Kardashian, a la Casa Blanca.@REALDONALDTRUMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Comerç dels Estats Units va anunciar ahir la suspensió de l'exempció d'aranzels a la Unió Europea, Mèxic i el Canadà. Aquestes taxes pujaran el 25% i 10% en l'acer i l'alumini, respectivament.

La UE va indicar poc després que avui iniciarà els procediments legals contra els Estats Units davant de l'Organització Mundial del Comerç. A més, aplicarà restriccions a la importació d'alguns productes nord-americans com el suc de taronja, el whisky, el tabac o els texans.

En un altre ordre de coses, Trump va anunciar ahir que la delegació nord-coreana que va arribar dimecres a Nova York es desplaçarà avui fins a Washington per reunir-se amb el secretari d'Estat, Mike Pompeo, per fer-li entrega d'una carta del líder nord-coreà Kim Jong-un, i iniciar així els preparatius per a la cimera prevista per al proper 12 de juny a Singapur.

D'altra banda, Trump es va reunir ahir amb l'estrella televisiva Kim Kardashian al despatx oval de la Casa Blanca, per parlar sobre presons i condemnes. A la reunió, Kardashian va demanar al dirigent nord-americà un indult per a una dona que fa 63 anys que està a la presó per drogues.

tracking