SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Una menor denuncia a Barcelona una violació múltiple en una sala de lleure

Tres nois al reservat de la discoteca i estarien ja identificats pels Mossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta violació múltiple a una noia de disset anys a la sala Razzmatazz de Barcelona. L’agressió sexual s’hauria produït la matinada de divendres en un dels backstage –una zona reservada per a artistes i convidats– de la discoteca del Poblenou. Segons va detallar el diari El Mundo, la víctima denuncia que es trobava amb un altre jove en aquest apartat de la discoteca quan un grup de nois va entrar i tres d’ells la van acabar penetrant sense el seu consentiment. Va ser una amiga de l’agredida que va contactar amb els Mossos d’Esquadra per denunciar la violació i posteriorment la va acompanyar a l’Hospital Clínic per fer-li un reconeixement. Els Mossos d’Esquadra ja han pres declaració a la víctima –que ha presentat denúncia– i, segons es va conèixer ahir a la nit, ja tindria identificats els presumptes autors. De moment, no s’han produït detencions.

La Sala Razzmatazz assegura que està col·laborant amb la policia per aclarir els fets i ha posat a la seua disposició totes les cintes de seguretat. “

Volem respectar la privacitat de la víctima i de la investigació, i per damunt de tot condemnar rotundament els fets denunciats”, va assenyalar la discoteca en un breu comunicat a Twitter.

La zona del backstage està restringida, per la qual cosa només un número reduït de persones hi tenen accés, la qual cosa ha pogut ser clau en la identificació dels suposats agressors. Razzmatazz va recordar que està adherida a No callem, protocol contra les agressions i assetjaments sexuals.

tracking