SEGRE

CRIM MENORS

La mort de la nena de Vilanova apunta a un mòbil sexual

El sospitós, ahir, a l’arribar al lloc del crim.

El sospitós, ahir, a l’arribar al lloc del crim.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra treballen amb la hipòtesi d’un mòbil sexual en l’assassinat d’una nena de tretze anys, a Vilanova i la Geltrú dilluns a la nit, a falta que l’ampliació de l’autòpsia confirmi les sospites inicials. Fonts de la investigació van confirmar que la nena, que va aparèixer morta a sota d’un matalàs a la casa d’un veí, va morir per asfíxia, a més de presentar ferides per arma blanca.

Segons fonts policials, el detingut, de quaranta-dos anys, passarà avui a disposició judicial. Els Mossos d’Esquadra també van portar a terme dimarts, amb presència de l’arrestat, l’escorcoll de la casa. El sospitós, que compta amb un antecedent per violència domèstica en el seu procés de divorci, s’havia traslladat a viure amb els seus pares, que no es trobaven al domicili en aquell moment.

Els agents creuen que l’arrestat es va dutxar i va netejar la casa per eliminar la sang

A banda del mòbil, els agents intenten determinar com l’acusat va interceptar la víctima. La menor, que estava amb els seus avis, va sortir de la casa cap a les 19.00 hores, per reunir-se amb el seu pare, que l’estava esperant per recollir-la al portal. Durant el dispositiu de recerca, dos dels oncles de la víctima van decidir entrar per la força al pis de l’arrestat, que els va rebre amb una tovallola i expressant-se de forma incongruent. Els agents creuen que es va dutxar i va rentar la casa per eliminar qualsevol resta de sang que pogués delatar-lo.

tracking