SEGRE

El PP celebrarà el congrés extraordinari el 20 i 21 de juliol

Rajoy subratlla que no té "successors"

L'expresident del Govern Mariano Rajoy i l'exministra de Defensa i actual secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.

El PP celebrarà el congrés extraordinari el 20 i 21 de juliolEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular celebrarà el congrés extraordinari per elegir el relleu de Mariano Rajoy i la nova direcció els pròxims 20 i 21 de juliol, segons ha anunciat el líder del partit. En el seu discurs davant de la Junta Directiva Nacional del PP, Rajoy ha anunciat aquestes dates que ha de ratificar ara aquest òrgan perquè, segons ha explicat, el PP no s’ha de demorar a oferir "certesa i seguretat". Per això ha justificat que es convoqui el Congrés en els terminis més breus que permeten els estatuts del PP. "Farem les coses en temps i termini, amb ordre, però sense perdre un segon perquè els espanyols no poden estar esperant per nosaltres", ha dit.

Després d’insistir que cal limitar al màxim el període de trànsit i interinitat al PP, ha demanat que el seu partit no s’enredi en el procés. L’objectiu és que el PP estigui ja el setembre en "perfecte estat de revista".

Rajoy subratlla que no té "successors ni dofins"

Mariano Rajoy ha subratllat avui que no té "successors ni dofins" ni pensa assenyalar ningú per al seu relleu, perquè cometria una "enorme injustícia" si es decantés per algú específic. "No podria fer distincions entre uns i d’altres perquè en tots he trobat una lleialtat infrangible més enllà del que podia esperar, ha afegit.

tracking