SEGRE

Jaume Matas ingressarà aquest dimecres a la presó d'Aranjuez

Jaume Matas

Jaume Matas ingressarà aquest dimecres a la presó d'AranjuezEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident balear Jaume Matas ha decidit ingressar voluntàriament avui mateix a la presó d’Aranjuez (Madrid), segons ha informat el seu advocat. L’expresident balear, condemnat a tres anys i vuit mesos de presó pel Tribunal Suprem pel cas Nóos, estava citat entre les nou del matí i les dos de la tarda a l’Audiència de Palma per recollir el manament de presó.

Tanmateix, segons el seu advocat, ha decidit dirigir-se directament a la presó d’Aranjuez, situada al sud de la Comunitat de Madrid, mentre els altres condemnats a penes de presó (Iñaki Urdangarin i Diego Torres) han acudit al tribunal de Palma a recollir el manament.

El Suprem va condemnar ahir Matas per un delicte continuat de prevaricació en concurs amb un delicte continuat de falsedat i malversació de cabals públics amb els atenuants de confessió i reparació del mal.

És la segona condemna ferma de presó contra el que fos president balear i ministre de medi ambient, que ja va complir una pena de nou mesos a la presó de Segòvia el 2015 per tràfic d’influències.

tracking