SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un nadó de vuit mesos al desfrenar-se una furgoneta familiar

La mare va intentar parar el vehicle i va resultar ferida en aquest accident a Premià de Dalt || Pel que sembla, un altre fill era al vehicle quan va començar a moure’s

Helicòpter del SEM

Helicòpter del SEMAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena de 8 mesos va morir i la seua mare va resultar ahir ferida lleu a la localitat barcelonina de Premià de Dalt al ser arrossegades per la furgoneta de la família, que pel que sembla es va desfrenar.

L’ajuntament d’aquesta localitat va informar que l’accident va succeir cap a les 08.00 hores al carrer Parc Infantil, situat en ple nucli antic de Premià de Dalt. Pel que sembla, un altre fill de la família es trobava a l’interior de la furgoneta quan aquesta es va desfrenar en circumstàncies que no s’han detallat i va atropellar el nadó, que es trobava en un cotxet, i la mare, que va intentar evitar l’atropellament i va resultar ferida en una cama.

La mare és alemanya i el pare és, pel que sembla, d’origen britànic, i residien a la localitat des de feia un temps, segons van explicar fonts municipals.

Les mateixes fonts van informar que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que va traslladar a la mare del nadó mort, de 35 anys, a l’Hospital Germans Trias de Badalona.

Fins al lloc del sinistre es van traslladar també dos patrulles de la Policia Local de Premià de Dalt, una de la veïna localitat de Premià de Mar i una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.

La localitat celebra aquests dies la festa major, i l’ajuntament ha suspès tots els actes festius, va decretar ahir i avui dos dies de dol oficial i va col·locar la bandera a mig pal a la façana del consistori. L’alcalde, Josep Triadó, va traslladar el condol del consistori a la família i el pròxim ple municipal guardarà un minut de silenci.

D’altra banda, un menor de setze anys va morir al bolcar un cotxe en un camí forestal a Begues (Barcelona), i un altre de disset va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’hospital de Sant Boi. El Servei Català de Trànsit va explicar que l’accident es va produir al camí de Can Sadurní, en el qual el cotxe va sortir de la via i va bolcar. L’avís del sinistre es va produir cap a les 13.00 hores i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va informar que va mobilitzar tres unitats, i que els dos menors eren els únics integrants del vehicle.

tracking