SEGRE

POLÍTICA

Iceta: "Quan has conegut a Quim Torra tens ganes de portar-lo a sopar"

Ha assegurat en una entrevista a RAC1

Miquel Iceta

Iceta proposa de ser investit amb el suport "transversal" de comuns, Cs i PPCEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha confiat que la trobada d’ahir entre els presidents del Govern, Pedro Sánchez, i de Catalunya, Quim Torra, va establir les bases per a una relació personal de "confiança" més enllà de diferències polítiques: "Quan has conegut Quim Torra tens ganes de portar-lo a sopar".

"Hi ha un tema importantíssim en la relació entre polítics que és el coneixement personal. Si tu de Quim Torra només coneixes els seus textos, no te l'emportaries a sopar. Ara, quan has conegut Quim Torra tens ganes de portar-lo a sopar", ha assegurat en una entrevista en RAC1.

D’aquesta manera ha respost Iceta a una interpel·lació en la que se li ha recordat les dures crítiques que va professar Sánchez en relació al president català quan Torra va assumir el càrrec; el va arribar a titllar del "Le Pen de la política espanyola" per uns textos periodístics antics.

"La importància de la reunió d’ahir no és tant els acords concrets als quals s’hagi pogut arribar, si no aquest inici de coneixement sobre el qual es pot consolidar una confiança personal. I això em sembla importantíssim", ha recalcat. La concreció dels acords, ha continuat el líder socialista, s’hauran de definir en pròximes reunions en què participin "responsables polítics que portin els dosiers". 

tracking