SEGRE

CATALUNYA

Els advocats de Puigdemont recorreran el fallo per descartar la malversació

Segons les mateixes fonts, Puigdemont està tranquil i animat

Llarena proposa a Alemanya d'entregar Puigdemont per sedició

Llarena proposa a Alemanya d'entregar Puigdemont per sedicióEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els advocats de l’expresident català Carles Puigdemont tenen previst recórrer el fallo del tribunal alemany sobre la seua extradició per tractar de què la justícia germànica descarti també el delicte de malversació i d’aquesta manera no sigui enviat a Espanya.

Fonts de l’entorn de l’expresident català han indicat a Efe que la decisió de l’Audiència territorial de Schleswig-Holstein d’extradir Puigdemont per un delicte de malversació de fons, però no per rebel·lió, era un dels escenaris previstos per Puigdemont i els seus lletrats, i que és positiu, encara que no sigui el millor.

En aquest sentit, segons les mateixes fonts, Puigdemont espera tranquil i animat, encara que manté la prudència, veure com evolucionen els fets.

Les mateixes fonts han indicat que l’equip de defensa de Puigdemont vol presentar un recurs per provar d’eliminar també el delicte de malversació i, en aquest context, analitzarà amb els col·legues alemanys que treballen en la causa com procedir i a quines instàncies recórrer.

tracking