SEGRE

POLÍTICA

"Ara una dona", el vídeo de dones del PP a favor de Sáenz de Santamaría

Fátima Báñez, Isabel Tocino o Celia Villalobos, protagonistes del vídeo

"Ara una dona", el vídeo de dones del PP a favor de Sáenz de SantamaríaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de dones dirigents del PP i que tenen o han tingut càrrecs en el partit i en alguns governs han protagonitzat un vídeo en favor de Soraya Sáenz de Santamaría sota el lema "ara una dona".

En aquest muntatge, exministres com Fátima Báñez, Isabel Tocino o Celia Villalobos, alcaldesses com la de Santander o Marbella, així com regidors, diputades o senadores subratllen que ha arribat el moment que sigui una dona la que lideri el partit.

La candidatura de Sáenz de Santamaría assenyala en aquest sentit que el PP té la "gran oportunitat" que una dona prengui les regnes del que continua sent partit més votat en Espanya i pugui a més aspirar a ser la primera presidenta del Govern.

A l’equip consideren a més que aquest vídeo, que es va ampliant amb més intervencions de dones del partit però també amb homes, posa de manifest la "gran fortalesa" de Sáenz de Santamaría.

I recalquen a més que el partit ja ha donat exemple posant altres dones en llocs de responsabilitat, com ho va fer Mariano Rajoy amb Santamaría en l’Executiu o amb María Dolores de Cospedal en elegir-la 'número dos’del PP.

"És el moment de fer una vegada més història en el partit", diu Isabel Tocino en aquest vídeo, mentre Celia Villalobos proclama, després de subratllar el seu suport a Sáenz de Santamaría, un "visca les dones".

tracking