SEGRE

JUDICIAL VIOLÈNCIA

Juana Rivas va marxar perquè “no volia més tortures”

Li demanen cinc anys

Juana Rivas, ahir, durant el judici en un jutjat de Granada.

Juana Rivas, ahir, durant el judici en un jutjat de Granada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juana Rivas, la dona que es va escapar d’Itàlia amb els seus dos fills i es va negar a tornar-los al seu marit fent cas omís de les resolucions judicials, va declarar ahir en un jutjat de Granada acusada d’un presumpte delicte de desobediència i dos de sostracció de menors per aquests fets. Rivas, que va arribar a la vista “tranquil·la”, va declarar que “no vaig lliurar els meus fills perquè m’estava escapant del maltractament”.

En aquest sentit, va relatar que va tornar a Granada perquè “no volia viure més” sota les “tortures” de la seua exparella, el transalpí Francesco Arcuri. “Sóc mare, com els havia d’entregar?”, va respondre a la fiscal durant l’interrogatori. Rivas, que va assegurar que a Itàlia estava “aterrida”, va explicar que va cedir i va entregar els fills a l’exparella quan les seues advocades li van manifestar que no hi havia “més armes legals” per lluitar.

Així les coses, després de la declaració, el Ministeri Públic va mantenir la petició de pena de 5 anys de presó contra Rivas pels tres delictes que se li imputen. L’advocat d’Arcuri, Enrique Zambrano, es va afegir a la tesi de la Fiscalia a l’entendre que la dona volia evitar que el seu client tingués contacte amb els fills.

tracking