SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Totes les mirades al PP estan posades en Feijóo i saber a qui donarà suport

Surt a la llum un vídeo crític ara amb Casado

Santamaría va fer ahir campanya a Toledo.

Santamaría va fer ahir campanya a Toledo.TWITTER SANTAMARÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Totes les mirades al PP estaven posades ahir en el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, per saber a qui donarà suport en la cursa successòria al capdavant del partit al congrés que tindrà lloc aquest cap de setmana. Però la incertesa s’allarga perquè Núñez Feijóo contactarà fins demà divendres amb els presidents de les quatre províncies gallegues per conèixer l’opinió de la “majoria” dels compromissaris gallecs, però va evitar aclarir si ell donarà a conèixer abans del congrés dels populars a qui recolzarà personalment. El gallec va negar haver demanat el vot per a l’exvicesecretari de Comunicació i va dir que seria una falta de “respecte” que un dirigent, sigui autonòmic o amb un altre càrrec, utilitzi la seua posició “preeminent” per prefixar o condicionar l’opinió dels delegats.

La candidata a presidir el PP Soraya Sáenz de Santamaría, per la seua banda, va insistir en l’oferta d’integració a Casado, que la segueix rebutjant. Aquest va posar en relleu que compti amb el suport de deu exministres de Mariano Rajoy, càrrecs autonòmics i provincials i els altres quatre candidats que aspiraven també a presidir el partit però van ser eliminats en primera volta.

Santamaría, amb el “mantra” de la integració i Casado presumeix de suports d’exministres de Rajoy

Tot plegat quan un nou vídeo de campanya retrata la trajectòria de Pablo Casado, des de l’any 2005 en què va arribar a la presidència de Noves Generacions de Madrid. A més, destaca com el van acompanyar en els inicis Esperanza Aguirre i José María Aznar, i critica decisions i actuacions d’alguns dels seus actuals suports de campanya, com María Dolores de Cospedal, Rafael Catalá o Javier Maroto. En aquest sentit, Casado va dir que es va prendre amb humor el vídeo i Santamaría se’n va desmarcar.

tracking