SEGRE

SUCCESSOS ABUSOS

Deixen en llibertat tres presumptes autors d'una agressió sexual a Salou

Un home mor després d’una baralla en el centre de Salou

Un home mor després d’una baralla en el centre de SalouEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Tarragona va decretar ahir llibertat provisional per als tres presumptes autors d’una agressió sexual a una noia a Salou (Tarragona), segons va explicar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) aquest diumenge en un comunicat. Els Mossos d’Esquadra van arrestar la matinada de dissabte a diumenge tres joves, dos dels quals menors d’edat, per una presumpta agressió sexual a una noia a Salou, i els tres detinguts, de nacionalitat francesa, van passar a disposició judicial.

Els fets van tenir lloc prop de les quatre del matí quan els tres joves, de nacionalitat francesa, presumptament haurien agredit sexualment la noia, i al resistir-s’hi li haurien clavat algunes puntades de peu.

Es van fer sis rodes de reconeixement –dos per a cada detingut– i en cap la víctima, que també va prendre declaració aquest diumenge, no va poder reconèixer els suposats autors.

Per això, la Fiscalia no va demanar cap mesura cautelar i van quedar en llibertat provisional investigats per un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa.

tracking