SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Un mort i un ferit en un tiroteig al Poblenou de Barcelona

Les víctimes anaven en un cotxe i van ser cosides a trets des d’una motocicleta || Els Mossos sospiten que és una venjança entre delinqüents comuns

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va morir i un altre va resultar ferit al braç per un tiroteig que es va produir ahir a la matinada al barri barceloní del Poblenou. Els fets van ocórrer a la intersecció dels carrers Ramon Turró i Llacuna. Les víctimes sortien d’un local de lleure nocturn i van pujar a un cotxe amb matrícula alemanya. Una motocicleta blanca a bord de la qual circulaven uns altres dos individus es va atansar al vehicle i un dels ocupants va obrir foc. Després, van abandonar la zona a gran velocitat.

Després de rebre l’avís, els Mossos d’Esquadra i els serveis d’emergència es van desplaçar al lloc. Els sanitaris únicament van poder confirmar la mort d’una de les víctimes, després d’intentar reanimar-la sense èxit, mentre que l’altre va ser traslladat a un centre hospitalari. La policia catalana manté obertes totes les línies d’investigació, encara que la principal hipòtesi amb què treballen els agents de l’àrea d’investigació criminal de la regió policial metropolitana de Barcelona és que es tracti d’una venjança entre delinqüents comuns. No obstant, els Mossos van descartar ja ahir que aquest incident tingui relació amb anteriors episodis violents entre narcotraficants dominicans.

Un pres arranca l’orella d’un empleat d’una presó de Madrid  Un intern de la presó madrilenya de Navalcarnero va agredir a tres funcionaris diumenge passat. Com a conseqüència de l’atac, un d’ells va perdre l’orella. Tal com va informar UGT en un comunicat, el pres que va protagonitzar l’aldarull va ser un individu dominicà anomenat El Grapa, de caràcter “molt violent”. El desencadenant va ser la retirada d’un aparell de ràdio.  Després de la negativa dels funcionaris a tornar-l’hi, l’individu va adoptar una actitud violenta. Davant d’això, els tres empleats van intentar reduir-lo i, en el transcurs de l’acció, el Grapa va aprofitar per mossegar-ne a l’orella un que estava de pràctiques. Malgrat perdre el pavelló auditiu, el funcionari ferit no perdrà l’audició, segons van informar fonts de l’Hospital 12 de Octubre de Madrid.

tracking