SEGRE

SUCCESSOS GALÍCIA

Una trentena de ferits en l'incendi d'un vaixell turístic davant l'Illa da Toxa

Imatge de l’incendi del catamarà turístic a l’Illa da Toxa.

Imatge de l’incendi del catamarà turístic a l’Illa da Toxa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 37 persones van resultar ferides ahir, dos de les quals de gravetat, en l’incendi d’un catamarà turístic davant l’Illa da Toxa, al municipi d’O Grove (Pontevedra). D’aquesta manera, els dos ferits greus van ser traslladats en helicòpter a la unitat de cremats del Complex Hospitalari Universitari de la Coruña (Chuac), mentre que la resta es troben en centre metges de la província de Pontevedra.

Salvament Marítim va indicar que, al tancament d’aquesta edició, diverses embarcacions intentaven localitzar totes les persones que anaven a bord, ja que algunes van poder haver saltat a terra, atès que el catamarà es trobava encallat. Encara que van indicar que “en principi” no hi ha desapareguts, se segueix amb la recerca “per si de cas”.

La Guàrdia Civil, així com l’alcalde d’O Grove, José Antonio Cacabelos, van confirmar que anaven a bord quaranta adults, vuit nens i quatre tripulants de l’embarcació. El catamarà sinistrat era el Boramar, pertanyent a l’empresa Cruceros Rías Baixas, que estava operatiu des de tot just uns dies, des de les Festes del Carmen. Un total de quatre dotacions de bombers van treballar en les tasques d’extinció de les flames, que es van produir, pel que sembla, per una explosió a la cuina.

tracking