SEGRE

POLÍTICA TRIBUNALS

Feijóo surt en defensa de Casado i diu estar “tranquil” sobre el seu màster

El líder del PP defensarà la seua innocència i no donarà més explicacions

Alberto Núñez Feijóo.

Alberto Núñez Feijóo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, va dir ahir respecte a la investigació del màster de Pablo Casado que està “tranquil” perquè el mateix president del Partit Popular li ha traslladat la seua “absoluta tranquil·litat”.

El líder de la Xunta també va explicar que va trucar per segona vegada a Casado per preguntar-li sobre les acusacions que se li atribueixen i aquest li va manifestar una “absoluta tranquil·litat”.

A més, Feijoó va reclamar als mitjans que vegin “amb el mateix rigor tots els polítics”. “Abans sense internet es posava una cosa i ara ja se’n posa una altra. No és una acusació, però en fi. Espero i desitjo que el que no és res es quedi en res”, va sentenciar en roda de premsa.

Per la seua part, el president del PP, Pablo Casado, va assenyalar ahir respecte a aquest tema que, després de quatre mesos donant explicacions, ara ja no és una qüestió de donar-les als mitjans de comunicació, sinó de “defensar” la seua “innocència”. Casado va assegurar que “col·laboraré com he fet fins ara, però d’aquesta qüestió ja he donat prou explicacions”, l’última “a la roda de premsa que vaig fer abans d’anar-me’n a Colòmbia, i no en donaré cap més”.

“En un Estat de Dret no s’ha de demostrar la innocència” sinó “la culpabilitat” i “en aquest cas no s’està fent així, s’està invertint la càrrega de la prova”, va expressar.

tracking