SEGRE

TERRORISME

Forn no vol ser homenatjat el 17A i demana de centrar-se en les víctimes

Forn no vol ser homenatjat el 17A i demana de centrar-se en les víctimes

Forn no vol ser homenatjat el 17A i demana de centrar-se en les víctimesEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exconseller de Interior Joaquim Forn, en presó preventiva per rebel·lió per l’1-O, no vol que se li brindi cap homenatge per la seua gestió durant els atemptats de l’estiu passat, ja que creu que el protagonisme ha de recaure en les víctimes, els cossos de seguretat i els equips d’emergències.

Així ho ha assegurat l’esposa de Forn, Laura Masvidal, en una entrevista a Rac-1, on ha precisat que l’exconseller agraeix l’"espontaneïtat" de la gent, després que les plataformes sobiranistes hagin convocat actes d’homenatge per a l’extitular d’Interior de cara a divendres vinent, quan es commemorarà el primer aniversari dels atemptats del 17 A.

"És molt conscient del qual l’homenatge és a les víctimes. És el que ha de ser. Des de dins (de la presó) farà el seu acte de record i ja està. El vol separar molt del tema polític", ha indicat Masvidal.

L’esposa de l’exconseller ha ressaltat que Forn vol que es reti homenatge a les víctimes, però també als cossos de seguretat, als serveis d’emergències i a la resposta de la gent.

Segons Masvidal, Forn afronta l’aniversari del 17 A "d’una banda, amb dolor, perquè va ser una de les pitjors crisis que pot afrontar un responsable d’Interior i un cop molt dur per a la societat, com qualsevol atac terrorista, i per un altre, amb una perplexitat molt gran de 'Què faig aquí dins?".

tracking