SEGRE

LABORAL 130 ANYS

UGT reclama derogar la reforma laboral i una jornada de treball de 32 hores

Tere Cunillera, Magdalena Valerio, Camil Ros i Pepe Álvarez.

Tere Cunillera, Magdalena Valerio, Camil Ros i Pepe Álvarez.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general d’UGT, Josep Maria Álvarez, va reclamar ahir al Govern espanyol solucions de forma immediata perquè “per molt que siguin nouvinguts, els problemes no ho són” i es van acumulant. Entre d’altres, va demanar derogar la reforma laboral que va aprovar el Govern del PP i negociar la jornada de treball de 32 hores “per destinar més temps a la formació dels treballadors”.

Durant la intervenció de clausura de l’acte del 130 aniversari de la UGT celebrat ahir, va aprofitar la presència de la ministra de Treball, Magdalena Valerio, i la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Tere Cunillera, per exigir-los, posant molt èmfasi en el verb, que totes aquelles persones que continuen en fosses comunes sense identificar siguin entregades a les seues famílies i tancar el Valle de los Caídos.

Per la seua part, Valerio va acusar el líder del PP, Pablo Casado, d’intentar “escorar a l’extrema dreta” Espanya i ha destacat que, davant d’això, el Govern central intenta “reorientar el vaixell”, mentre que el president del Govern, Pedro Sánchez, va elogiar el sindicat per 130 anys “lluitant” pels drets dels treballadors i contra la bretxa salarial. El conseller d’Ensenyament de la Generalitat, Josep Bargalló, va celebrar que el sindicat UGT sigui transversal, plural i obert.

tracking